Dolar 33,0194
Euro 35,8892
Altın 2.550,72
BİST 11.024,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 33°C
Sal 34°C

2022’de TikTok Profilinize Kimin Baktığını Nasıl Görebilirsiniz?

2022’de TikTok Profilinize Kimin Baktığını Nasıl Görebilirsiniz?
03/29/2022 21:48

TikTok Profilime Kimin Baktığını Nasıl Görebilirim? 

Daha önce TikTok, kullanıcıların profillerini kimlerin ziyaret ettiğini ve takip ettiğini görmelerine izin veriyordu. Ancak, ByteDance’e ait şirket daha sonra bu harika özelliği kaldırdı, ancak şimdi Profil Görünümü özelliği geri dönüyor. Böylece, burada TikTok profilinizi kimin görüntülediğini nasıl göreceğinizi öğrenin. 

Bu videolar arasında gezindiğinizde ve içerik oluşturucunun profilini ziyaret ettiğinizde, profiline bakıp bakmadıklarını görebilirler mi diye merak ediyor musunuz? Veya lise aşkının, eski bir arkadaşının veya başka birinin TikTok hesabını takip edip etmediğini hiç merak ettin mi? Bunun gibi tüm cevapları burada bulabilirsiniz.


TikTok, 2022’de Profilinize Kimin Baktığını Söyler mi?

Evet, TikTok, Profil Görüntüleme Geçmişi özelliğinin geri dönüşü ile 2022’de profilinizi kimlerin görüntülediğini size söylüyor. Bu özellik 2020’nin ortalarında uygulamadan kaldırıldı. O zamandan Mart 2022’ye kadar TikTok, kullanıcılara profillerini kimin görüntülediğini söylemedi.


📚 Kapatılan TikTok Hesâbı Nasıl Geri Açılır ? 🚀


TikTok Profil Görüntüleme Geçmişi özelliğinin geri dönüşüne ilişkin ilk raporlar bu yılın Ocak ayında ortaya çıktı.

Şimdi, TikTok, özelliği TikTok Stories ile birlikte sınırlı bir kullanıcı grubuna yeniden sunuyor . Bir süre sonra, bu özelliklerin her ikisi de herkesin kullanımına sunulacak.

Profil Görünümünü kullanarak, TikTok kullanıcıları profillerini kimin görüntülediğini ve ziyaret ettiğini öğrenebilecek. Böylece insanlar kendilerini kimin takip ettiğini veya içeriklerini perde arkasından izlediğini bilecekler.

TikTok Profil Görüntüleme Geçmişi Özelliği Nedir?

TikTok’taki Profil Görüntüleme Geçmişi özelliği, kullanıcıların son 30 gün içinde profillerini kimlerin görüntülediğini kontrol etmelerini sağlar. Temel olarak, TikTok hesabınızı gizlice kimin izlediğini bilmenizi sağlar. Birisi profilinizi ziyaret edip görse, bu özellik size “xxx profilinizi [zaman noktasında] görüntüledi” şeklinde bir bildirim gönderir.


Sadece bildirime dokunabilir ve profilinizi kimlerin görüntülediğini kontrol edebilirsiniz. Son zamanlarda TikTok profilinizi görüntüleyen kişilerin listesini görüntülemek için bildirim sekmesini de kaydırabilirsiniz.

TikTok’u daha güvenli ve özel bir platform haline getirmek için oldukça iyi bir özellik. Takipçilerin düzenli olarak birine göz kulak olmasını engeller ve ebeveynlerin çocuklarını kimin izlediğini bilmesini sağlar.

Raporlara göre özellikle ilgili dikkate değer bir faktör, TikTok’un “ yalnızca özelliği açan ve profilinizi son 30 gün içinde ziyaret eden kişileri gösterecek ” olmasıdır . Bu, bu özellik devre dışıyken profilinizi ziyaret eden kişilerin profilinizi gizlice görüntülemeye devam edebilecekleri anlamına gelir.


🔥 TikTok Hesâbım Çalındı,Nasıl Geri Alabilirim? 🚀


Onunla TikTok Profilinizi tam olarak kimin görüntülediğini görebiliyor musunuz?

Evet, TikTok’un Profil Görüntüleme Geçmişi özelliği, hesabınızı ve profil bilgilerinizi tam olarak kimin görüntülediğini bulmanızı sağlar. Ancak, TikTok’un profil ziyaretçilerinizin kaydını tutmasına izin vermek için ayarlardan bu özelliği etkinleştirmelisiniz.

Etkinleştirmezseniz veya özelliği devre dışı bırakırsanız, TikTok profilinizi kimin görüntülediğini göremezsiniz.

TikTok Hesabınızı Kimlerin Görüntülediğini Görmek için Profil Görüntüleme Geçmişi nasıl açılır?

TikTok’taki Profil Görünümü özelliği isteğe bağlıdır. Kullanmak için manuel olarak etkinleştirmeniz gerekecek. TikTok hesabınız için açmak için şu adımları izleyin:

  1. Cihazınızda TikTok uygulamasını başlatın.
  2. Hesabınızda oturum açtığınızdan emin olun.
  3. Şimdi ayarlara gitmek için profilinizin sağ tarafındaki üç satıra dokunun.
  4. Ardından, “Ayarlar ve Gizlilik” üzerine dokunun.
  5. Ardından, “Gizlilik” üzerine dokunun.
  6. Burada, “Profil Görünümleri”ni bulun ve dokunun.
  7. Son olarak, çubuğunu yeşile kaydırarak “Profil Görüntüleme Geçmişi”ni açın.

Bu kadar. Bundan sonra, biri TikTok profilinizi her ziyaret ettiğinde ve görüntülediğinde, bunu bildiren bir bildirim alacaksınız. Profilinizi kimin görüntülediğini öğrenmek için bildirimlere göz atın.


TikTok Profil Görüntüleme Geçmişi Özelliği Nasıl Devre Dışı Bırakılır?

TikTok profilinizi kimin görüntülediğini bilmek istemiyorsanız, Profil Görüntüleme Geçmişi özelliğini devre dışı bırakabilirsiniz. Bunu yapmak için, yukarıda belirtilen adımları izlemeniz ve ardından çubuğunu tekrar griye kaydırarak özelliği kapatmanız yeterlidir. 

Bundan sonra TikTok, profilinizi kimin görüntülediğini izlemeyecek ve size bildirimde bulunmayacaktır. Fikrinizi değiştirmeniz durumunda özelliği istediğiniz zaman açabilirsiniz.



TikTok Profil Görüntüleme Geçmişi ne zaman herkese açık olacak?

Profil Görüntüleme Geçmişinin TikTok’a gelişi ilk olarak Ocak 2022’de bildirildi ve ardından Şubat ayında daha fazla kişi bu özelliği aldı. TikTok, özelliği kullanıcı grupları halinde kullanıma sunuyor ve şu anda herkes için mevcut değil.


Bununla birlikte, TikTok’un düzgün bir şekilde test edilmesi tamamlandıktan sonra herkes tarafından kullanılabilir hale gelecektir. Bunun ne zaman olacağına dair sabit bir zaman çizelgemiz yok. Önümüzdeki ay olabilir veya yıl sonuna kadar gerçekleşmeyebilir.

Geri dönen eski bir özellik olduğundan, TikTok’un herkesin kullanımına sunulmasının uzun sürmeyeceğini umuyoruz. Bu nedenle, Yaz ayına kadar mevcut olmasını bekleyebilirsiniz. Her zaman uygulamanın en son sürümünü kullanmaya devam ettiğinizden emin olun.

TikTok Videolarınızı tam olarak kimin izlediğini görebiliyor musunuz?

Hayır. Maalesef TikTok videolarınızı kimin görüntülediğini göremezsiniz. Yalnızca bir TikTok videosunun aldığı görüntüleme sayısını kontrol edebilirsiniz, ancak bu görüntülemelerin nereden geldiği hesapları göremezsiniz.

TikTok, yeni tanıtılan Hikayeler özelliği ile aynı konsepti takip ediyor. Kullanıcılar bir TikTok Hikayesinin yalnızca kaç kez görüntülendiğini görebilecek, ancak Instagram ve Snapchat’in aksine onu tam olarak kimin görüntülediğini göremezsiniz. Her ne kadar TikTok artık kullanıcılara videolarını kimin beğendiğini söyleyecek.

Ancak Profil Görüntüleme Geçmişi özelliğini etkinleştirdiyseniz, TikTok size profilinizi kimin görüntülediğini söyleyecektir. Bundan, aynı kullanıcının TikTok videolarınızı da izlemiş olabileceğini varsayabilirsiniz. 

TikTok’un profillerini görüntüleyen kişilere bunu söylemek için özelliğe ihtiyacı olduğunu düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi ve görüşlerinizi yorumlarda paylaşın.




Bir emoji bırak🎭

E-posta adresini gir:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.